Tonnikalapihvit

2.6.2010
12 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tonnikalapihvit

Ainekset

14 kappaletta
1 2 prk öljyyn säilöttyä tonnikalaa
2 2 kananmunaa
3 0,5 dl korppujauhoja
4 1 dl ruokakermaa
5 2 rkl hienonnettua tilliä
6 0,5 tl suolaa
7 ripaus mustapippuria
8 öljyä paistamiseen
9 lisäksi kapriksia

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 2 g 22 g
Proteiinia 4 g 49 g
Rasvaa 3 g 36 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 185 2591
Energiaa kcal 44 619

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valuta tonnikaloista öljy ja siirrä kala kulhoon. Murenna kalan rakenne haarukalla ja sekoita joukkoon munat, korppujauhot, kerma ja mausteet.Paista seoksesta lettupannussa pihvejä. Sirottele tarjolle tuodessa pinnalle kaprismarjoja.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: kala pihvi tonnikala
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5