Tonnikalaperunat

28.8.2007
5 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tonnikalaperunat

Ainekset

6 annosta
1 2 pussia (á 450 g) kuorellisia valkosipulimaustettuja lohkoperunoita
2 1 sipuli
3 1 ruukku persiljaa
4 3 prk tonnikalaa vedessä
5 5 rkl kevytmajoneesia
6 2 dl juustoraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 30 g 181 g
Proteiinia 29 g 172 g
Rasvaa 20 g 119 g
Kuitua 2 g 12 g
Energiaa kJ 1 746 10477
Energiaa kcal 417 2504

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna uuni 225-asteeseen. Kaada lohkoperunat leivinpaperin päälle uunipellille ja kypsennä 10 minuuttia. Kuori ja hienonna sipuli, hienonna persilja. Valuta vesi tonnikalasta. Sekoita tonnikala, sipuli, persilja, majoneesi ja juustoraaste keskenään. Siirrä lohkoperunat uunivuokaan ja sekoita tonnikalatäyte joukkoon. Jatka kypsentämistä noin 15 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: kala peruna tonnikala
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5