Tonnikalapasta

5.1.2005
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tonnikalapasta

Tonnikalapasta on edullinen ja maistuva arkiruoka. Pastakastikkeen kanssa sopii fusilipasta.

Ainekset

4 annosta
1 2 prk (185/140 g) tonnikalapaloja öljyssä
2 0,5 pientä purjoa
3 1 punainen paprika
4 1 rkl öljyä
5 2,5 dl valkosipuli-yrtti ruoanlaittofraichea
6 2 rkl tomaattisosetta
7 1 dl vettä
8 1 kalaliemikuutio
9 3 rkl hienonnettua tilliä
Lisäksi
1 fusillipastaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 7 g 27 g
Proteiinia 3 g 11 g
Rasvaa 84 g 338 g
Kuitua 2 g 6 g
Energiaa kJ 3 304 13218
Energiaa kcal 790 3159

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Pastaruoat, Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valuta tonnikalat. Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi. Hienonna paprika pieniksi kuutioksi. Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla. Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio. Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin. Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli. Tarjoile esim. fusillipastan kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: paprika pasta tonnikala
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5