Tonnikalakastike

4.1.2005
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tonnikalakastike

Ainekset

4 annosta
1 0,5 pientä purjoa
2 2 rkl öljyä
3 1 dl vettä
4 1 prk (400 g ) tomaattimurskaa
5 1 kalaliemikuutio
6 2 prk tonnikalaa öljyssä
7 1 dl pakasteherneitä
8 0,25 tl sitruunapippuria
9 100 g sinihomejuustomurua
10 3 rkl tilliä hienonnettuna
Lisäksi
1 300 - 400 g nuudeleita tai spagettia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 58 g 231 g
Proteiinia 38 g 150 g
Rasvaa 22 g 89 g
Kuitua 5 g 19 g
Energiaa kJ 2 450 9800
Energiaa kcal 586 2342

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat, Edullinen
Ruokatyypit Kastikkeet, Pastaruoat, Säilöntä, Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuullota silputtu purjo öljyssä kattilassa. Lisää tomaattimurska, vesi ja kalaliemikuutio. Kiehauta seos ja lisää valutettu tonnikala, herneet ja sitruunapippuri ja homejuusto. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää lopuksi tilli. Kypsennä nuudelit tai spagetti pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa tonnikalakastikkeen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5