Tonnikala-tomaattipasta

25.9.2011
6 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tonnikala-tomaattipasta

Ainekset

4 annosta
1 2 valkosipulinkynttä
2 1 rkl oliiviöljyä
3 1 prk (370 g) tomaattimurskaa
4 1 prk (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
5 1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
6 12 mustaa oliivia pilkottuna
7 3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
Lisäksi
1 pastaa, esim. penne

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 64 g 258 g
Proteiinia 21 g 85 g
Rasvaa 15 g 60 g
Kuitua 5 g 19 g
Energiaa kJ 2 020 8080
Energiaa kcal 483 1931

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pastaruoat, Säilöntä, Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla. Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.Keitä pasta. Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika. Tarjoile kastike pastan kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: kala tomaatti tonnikala
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5