Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tonnikala-tomaattipasta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
(370 g) tomaattimurskaa
1 kpl
(200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 kpl
(185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 kpl
Mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl
Tuoretta hienonnettua basilikaa

Lisäksi

Pastaa, esim. penne

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla. Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.Keitä pasta. Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika. Tarjoile kastike pastan kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.9.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.