Tonnikala-spaghettisalaatti

24.7.2011
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tonnikala-spaghettisalaatti

Ainekset

4 annosta
1 3 dl rakettispagettia
2 0,75 dl aurinkokuivattuja tomaattikuutioita
3 1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja
4 1 prk (198/160 g) maissinjyviä
5 1 punainen paprika
6 1 dl kuutioitua herkkukurkkua
7 1 dl sinappista salaatinkastiketta
Lisäksi
1 jääsalaattia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 46 g 184 g
Proteiinia 18 g 73 g
Rasvaa 9 g 37 g
Kuitua 6 g 25 g
Energiaa kJ 1 431 5723
Energiaa kcal 342 1368

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Salaatit, Pastaruoat, Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada siivilään ja huuhtele kylmällä vedellä. Kaada spagetit kulhoon ja lisää joukkoon tomaattikuutiot.Valuta tonnikaloista ja maissinjyvistä nesteet. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenkota ja paloittele.Lisää spagetin joukkoon loput ainekset ja kääntele sekaisin. Anna maustua viileässä. Sekoita ennen tarjoamista joukkoon revittyä jääsalaattia.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: kala salaatti tonnikala
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5