Tonnikala-kolmioleivät

15.5.2009
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tonnikala-kolmioleivät

Ainekset

5 annosta
1 14 grahampaahtoleipäviipaletta
2 1 prk tonnikalaa
3 200 g tuorejuustoa, esim. aurinkokuivattu tomaatti
4 3 rkl hienonnettua ruohosipulia
5 mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 35 g 176 g
Proteiinia 15 g 74 g
Rasvaa 11 g 56 g
Kuitua 3 g 15 g
Energiaa kJ 1 264 6318
Energiaa kcal 302 1510

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valuta tonnikalasta öljy. Pane tonnikala kulhoon ja sekoita haarukalla joukkoon tuorejuusto. Mausta ruohosipulilla ja pippurilla. Sivele puolelle leipäviipaleista paksulti tonnikalatahnaa. Paina päälle toinen leipäviipale ja leikkaa täytetyt leivät kulmittain kahdeksi kolmioksi.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5