Tomaattinen tonnikalapasta

27.12.2013
8 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tomaattinen tonnikalapasta

Ainekset

4 annosta
1 2 prk (185/ 140 g) tonnikalapaloja öljyssä
2 1 sipuli
3 2 valkosipulinkynttä
4 1 prk (400 g) tomaattimurskaa
5 2 rkl tomaattisosetta
6 1 rkl fariinisokeria
7 ripaus suolaa
8 ripaus rouhittua mustapippuria
9 3 rkl hienonnettua basilikaa
Lisäksi
1 200 g pastaa, esim. penne

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 43 g 172 g
Proteiinia 25 g 100 g
Rasvaa 7 g 28 g
Kuitua 4 g 14 g
Energiaa kJ 1 426 5706
Energiaa kcal 341 1364

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat, Edullinen
Ruokatyypit Pastaruoat, Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala
Makuja maailmalta Italialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Valuta öljy tonnikalapurkeista pannulle. Kuullota siinä sipulit. Lisää joukkoon tonnikala, tomaattimurska ja -sose. Keitä muutama minuutti.

Mausta fariinisokerilla, suolalla, pippurilla ja hienonnetulla basilikalla. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile tonnikala-tomaattikastikkeen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5