Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tomaatti-melonisalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1/4 kpl
Vesimelonia
3 - 4 kpl
Tomaattia
100 g
Mozzarellajuustoa
Tuoretta basilikaa

Pinnalle:

1 - 2 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa ja rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa vesimeloni paloiksi ja poista niistä kuoret. Leikkaa tomaatit ja mozzarella viipaleiksi ja asettele ainekset vadille lomittain tuoreiden basilikanlehtien kanssa. Viimeistele lorauksella oliiviöljyä ja ripauksella suolaa ja rouhittua mustapippuria.06.05

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 22.5.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.