Tomaatti-halloumiuunimakkara

6.1.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tomaatti-halloumiuunimakkara

Ainekset

6 annosta
1 500 g lenkkimakkaraa
2 1 - 2 tomaattia
3 100 g halloumijuustoa
Basilikaöljy
1 1 ruukku basilikaa
2 3 rkl oliiviöljyä
3 ripaus suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 8 g 49 g
Proteiinia 12 g 69 g
Rasvaa 26 g 156 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 1 297 7784
Energiaa kcal 310 1861

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Poista makkaroista kuoret. Leikkaa makkaraan viiltoja noin sentin välein. Aseta makkara uunivuokaan.

Halkaise tomaatit, poista kannat ja leikkaa ohuiksi puolikuun muotoisiksi viipaleiksi. Viipaloi halloumi. Paina makkaraviiltoihin vuorotellen tomaattia ja halloumia. Kypsennä makkaraa 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Voit valmistaa myös grillissä!

Valmista basilikaöljy. Hienonna teholeikkurissa basilikanlehdet, öljy ja ripaus suolaa tasaiseksi kastikkeeksi. Valuta paistetun makkaran päälle.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5