Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Thaimaalainen broilerikastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Broilerin fileesuikaleita (450 g)
1 rkl
Oliiviöljyä
Pala purjoa
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
Punainen chili
Pala tuoretta inkivääriä
1 kpl
Limetin kuoriraaste ja mehu
2 rkl
Makeaa soijakastiketta
1 dl
Cashewpähkinöitä
Nippu tuoretta basilikaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Ruskista broilerinsuikaleet öljyssä. Pienennä lämpöä. Hienonna purjo ja murskaa valkosipulinkynnet. Halkaise chili ja poista kanta ja siemenet. Hienonna chili ja raasta kuorittu inkivääri karkeaksi raasteeksi. Lisää pannulle sipulit, chili ja inkivääri ja kääntele ne sekaisin. Raasta pannulle pesty limetti ja purista joukkoon mehu. Mausta soijalla. Rouhi pähkinät. Hienonna basilikat ja ripottele ne pannulle pähkinöiden kanssa. Kuumenna ja tarjoile basmati- & thairiisin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 16.3.2010
|
Muokattu: 27.3.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.