Texmex-täyte muurinpohjaletuille

28.5.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Texmex-täyte muurinpohjaletuille

Ainekset

1 300 - 400 g jauhelihaa
2 1 sipuli
3 1 rkl öljyä
4 3 rkl tomaattisosetta
5 1 tl jeeraa eli juustokuminaa
6 3 tl mietoa chilijauhetta
7 1 tl oreganoa
8 1 prk veteen säilöttyjä ruskeita tai valkoisia papuja
9 2 dl lihalientä
10 suolaa tarvittaessa
11 mustapippuria
12 tummaa kastikesuurusta

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 93 g
Proteiinia 111 g
Rasvaa 39 g
Kuitua 45 g
Energiaa kJ 4925
Energiaa kcal 1177

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Kastikkeet
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipuli öljyssä padassa tai paistokasarissa. Lisää jauheliha, murenna se pannuun ja kääntele niin, että se kypsyy. Lisää tomaattisose ja mausteet ja kuumenna nekin. Lisää sitten valutetut pavut ja lihaliemi. Suurusta lientä hiukan tummalla suuruksella. Tarkista maku. Tarjoa kuumana ohukaisten kanssa. Tuo tarjolle myös salaattia, sipulirenkaita, avokadokuutioita ja kermaviiliä tai ranskankermaa.Muurinpohjaletut

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: jauheliha pavut
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5