Texmex-perunapannu

8.7.2018
7 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Texmex-perunapannu

Mausta peruna-jauhelihapaistos texmex-henkeen tacomausteseoksella ja maukkaalla cheddarjuustoraasteella, joka sulaa koukuttavasti ruoan pinnalle. Paistos onnistuu myös muurikkapannulla.

Ainekset

4 annosta
1 1 l perunoita keitettynä
2 1 kesäkurpitsa
3 1 punainen paprika
4 1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
5 400 g jauhelihaa
6 1 rkl rypsiöljyä
7 3 rkl tacomausteseosta
8 0,5 tl suolaa
9 100 g cheddarjuustoraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 37 g 149 g
Proteiinia 29 g 116 g
Rasvaa 30 g 120 g
Kuitua 4 g 17 g
Energiaa kJ 2 262 9049
Energiaa kcal 541 2163

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

  • Kuori perunat tarvittaessa. Leikkaa ne kuutioiksi.
  • Huuhtele kesäkurpitsa, paprika ja kirsikkatomaatit. Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi. Suikaloi paprika. Puolita tomaatit.
  • Ruskista jauheliha öljyssä pannulla. Lisää perunakuutiot ja kurpitsaviipaleet jauhelihan joukkoon. Paista noin 5 minuuttia sekoitellen pannun kuumuudesta riippuen, kunnes perunat ja kurpitsat hieman ruskistuvat. Mausta seos tacomausteseoksella ja suolalla. Lisää paprikat ja jatka paistamista muutama minuutti. Lisää kirsikkatomaatit ja juustoraaste. Tarjoa paistos vihersalaatin kanssa.
Teksti:
Kuvat: Panu Pälviä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5