Texmex-juustolihapullat

28.6.2016
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Texmex-juustolihapullat

Juustoa sisältävät lihapullat on näppärintä kypsentää uunissa. Tarjoa lihapullat keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa, tai täytä patongit lihapullilla ja salaatilla.

Ainekset

1 500 g naudan jauhelihaa
2 150 g Texmex-juustoraastetta
3 1 sipuli
4 2 tl öljyä
5 1 dl vettä
6 1 dl korppujauhoja
7 1 kananmuna
8 0,75 tl suolaa
9 0,5 tl mustapippuria

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 41 g
Proteiinia 144 g
Rasvaa 91 g
Kuitua 4 g
Energiaa kJ 6519
Energiaa kcal 1558

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Silppua sipuli ja kuullota silppu pehmeäksi öljyssä. Sekoita korppujauhot, mausteet ja kananmuna keskenään. Anna turvota hetki. Lisää jauheliha ja juustoraaste. Sekoita taikina tasaiseksi. Pyörittele taikina lihapulliksi ja pane leivinpaperin päälle uunipellille. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: jauheliha
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5