Täytetyt uuninauriit

14.9.2015
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Täytetyt uuninauriit

Uuninauriit maistuvat salaatin kanssa tai vaikkapa liharuoan lisäkkeenä. Täytä nauriit juustolla, mausta hunajalla ja ripottele päälle vielä pähkinärouhetta.

Ainekset

4 annosta
1 4 naurista
2 100 g sinihome-, vuohen- tai kermajuustoa
3 1 rkl voita
4 1 rkl hunajaa
5 3 rkl rouhittuja pähkinöitä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 12 g 46 g
Proteiinia 8 g 31 g
Rasvaa 15 g 61 g
Kuitua 4 g 18 g
Energiaa kJ 890 3561
Energiaa kcal 213 851

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton, Kasvis
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese nauriit. Leikkaa pois kanta ja ohut viipale juuripuolelta. Ripottele nauriiden päälle vähän suolaa ja kääri nauriit folioon. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 1 ½–2 tuntia tai kunnes nauriit ovat pehmeitä.

Koverra nauriista vähän sisustaa pois lusikalla. Hienonna sisus ja sekoita siihen juusto, voi ja hunaja. Lusikoi täyte nauriiden päälle. Ripottele pinnalle pähkinöitä. Kuumenna, kunnes juusto ja pähkinät saavat vähän väriä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5