Täytetyt minipasteijat

27.1.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Täytetyt minipasteijat

Ainekset

40 kappaletta
1 500 g lehtitaikinalevyjä
Täyte
1 200 g maksapasteijaa tai lohipasteijaa

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 180 g
Proteiinia 1 g 53 g
Rasvaa 5 g 218 g
Kuitua 0 g 9 g
Energiaa kJ 302 12071
Energiaa kcal 72 2885

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton, Sokeriton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nosta lehtitaikinalevyt sulamaan leivinpaperoidulle pellille. Paina levyistä n. 4 cm halkaisijaltaan olevia kiekkoja muotilla tai esim. kapeasuisella lasilla. Kokoa jäännöspalat yhteen ja kauli niistä levy. Painele loput kiekot. Paista taikinakiekot 225 asteessa noin 8 minuuttia. Ne kohoavat korkeiksi torneiksi. Halkaise kohonneet lehtitaikinakiekot puoliksi. Täytä valitsemallasi täytteellä hieman ennen tarjoilua.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5