Täytetyt krepit

28.8.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Täytetyt krepit

Ainekset

12 kappaletta
1 2 pakettia (12 kpl) ohukaisia
2 400 g jauhelihaa
3 0,5 paprikaa
4 1 sipuli
5 1 valkosipulin kynsi
6 200 g pakasteherneitä
7 200 g valkosipuli ja yrtit -ruoanlaittofraichea
8 1 tl rakuunaa
9 150 g juustoraastetta

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 14 g 169 g
Proteiinia 15 g 185 g
Rasvaa 10 g 121 g
Kuitua 1 g 14 g
Energiaa kJ 881 10577
Energiaa kcal 211 2528

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna uuni 225-asteeseen. Ruskista jauheliha pannulla. Pese ja pilko paprika. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Lisää paprika ja sipulit jauhelihan joukkoon, jatka ruskistusta muutama minuutti. Lisää pakasteherneet ja ruoanlaittofraiche. Mausta rakuunalla. Lusikoi jauhelihatäytettä ohukaisille ja kääri rulliksi. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista noin 10 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa hieman väriä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5