Tanskalainen parsakaalisalaatti

2.6.2010
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tanskalainen parsakaalisalaatti

Ainekset

5 annosta
1 2 parsakaalia (600 g)
2 1 paketti pekonia
3 1,5 dl rusinoita
4 0,5 dl auringonkukansiemeniä
5 1 punasipuli
6 1,5 dl majoneesia
7 0,5 - 1 dl ruokakermaa
8 1 rkl sokeria
9 3 tl punaviinietikkaa
10 ripaus suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 20 g 98 g
Proteiinia 14 g 68 g
Rasvaa 30 g 148 g
Kuitua 6 g 28 g
Energiaa kJ 1 681 8406
Energiaa kcal 402 2009

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Suikaloi pekoni ja pane suikaleet kylmälle pannulle. Kuumenna ja sekoita, kunnes pekonit saavat hiukan väriä. Siirrä pekonit talouspaperille valumaan. Viipaloi parsakaalit ohuiksi viipaleiksi ja hienonna punasipuli.Löysennä majoneesia hiukan kermalla. Sekoita kaikki aineet keskenään. Anna salaatin maustua muutama tunti tai vaikka seuraavaan päivään.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: parsakaali pekoni sianliha
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5