Tandooribroilerinkoivet

19.9.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tandooribroilerinkoivet

Ainekset

4 annosta
1 4 broilerin koipi-reisipalaa
2 4 rkl turkkilaista jogurttia
3 0,5 sitruunan mehu
4 pala tuoretta inkivääriä
5 1 valkosipulinkynsi
6 1 rkl garam masala -mausteseosta
7 1 rkl chilimausteseosta
8 1 tl suolaa
9 1 tl paprikajauhetta
10 1 tl kurkumaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 1 g 3 g
Proteiinia 21 g 83 g
Rasvaa 21 g 85 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 1 151 4605
Energiaa kcal 275 1101

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna
Makuja maailmalta Intialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita jogurtti, sitruunamehu, raastettu inkivääri, murskattu valkosipulinkynsi ja loput mausteet. Nosta koipi-reisipalat tukevaan pakastuspussiin. Lusikoi jogurtti-mausteseos pussiin. Painele ilma pois pussista ja sulje. Kääntele pussia, jotta koivet maustuvat tasaisesti. Anna koipien maustua jääkaapissa vuorokauden ajan.

Nosta koivet uunivuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia tai kunnes liha irtoaa luusta.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5