Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tacopiirakka

timer-iconNoin 2 tuntia
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Ihana suolainen tacopiirakka sopii mainiosti esimerkiksi illanistujaisiin. Tacopiirakkaan sopii sekä jauheliha että kana. Tarjoa piirakka raikkaan salaatin kera.

Ainekset

400 g
(1 paketti) pakastepiirakkataikinaa

Täyte:

400 g
Naudan jauhelihaa
40 g
(1 pussi) texmex-mausteseosta
1 dl
Vettä
400 g
Tomaattimurskaa
1/2 kpl
Salsakastiketta (medium)
1 dl
Jalapenoviipaleita
1 dl
Maitoa
1 kpl
Kananmuna

Pinnalle:

2 kpl
Tomaattia
2 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kauli sulanut pakastetaikina hieman suuremmaksi levyksi ja nosta kaulimen avulla irtopohjaiseen kakkuvuokaan. Painele taikina pohjalle ja reunoille.

400 g
(1 paketti) pakastepiirakkataikinaa
2

Ruskista jauheliha ja mausta mausteseoksella. Lisää pannulle vesi ja tomaattimurska sekä puolet salsakastikepurkista. Anna kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Jäähdytä kastike. Sekoita joukkoon jalapenoviipaleet ja levitä jäähtynyt kastike piirakkataikina päälle.

400 g
Naudan jauhelihaa
40 g
(1 pussi) texmex-mausteseosta
1 dl
Vettä
400 g
Tomaattimurskaa
1/2 kpl
Salsakastiketta (medium)
1 dl
Jalapenoviipaleita
3

Sekoita kulhossa maitoa ja muna ja valuta täytteen päälle. Viipaloi tomaatit ja levitä piirakan pinnalle. Ripottele päälle juustoraaste. Kypsennä piirakka 175-asteissa uunissa tunnin ajan. Tarjoa piirakka raikkaan salaatin kera.

1 dl
Maitoa
1 kpl
Kananmuna
2 kpl
Tomaattia
2 dl
Juustoraastetta
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 19.1.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.