Taatelikakku

27.11.2006
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Taatelikakku

Ainekset

10 palaa
1 250 g taatelipaloja
2 1,5 dl vettä
3 200 g margariinia
4 2 - 3 dl sokeria
5 2 kananmunaa
6 4,5 dl vehnäjauhoja
7 1 tl soodaa
8 1 tl leivinjauhetta
9 1 tl vaniljasokeria
10 1 dl voimakasta kahvijuomaa

Ravintoaineet

Pala Resepti
Hiilihydraatteja 47 g 471 g
Proteiinia 5 g 52 g
Rasvaa 18 g 177 g
Kuitua 3 g 28 g
Energiaa kJ 1 550 15503
Energiaa kcal 370 3705

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Voitele ja korppujauhota rengasvuoka. Keitä taatelit vedessä soseeksi. Jäähdytä hieman ja sekoita margariini paloina joukkoon. Lisää sokeri. Anna jäähtyä ja lisää kananmunat. Sekoita vehnäjauhoihin sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Lisää jauhoseos taikinaan vuorotellen kahvin kanssa. Kaada taikina rengasvuokaan ja paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: kahvikakku taateli
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5