Sunnuntain broileripaistos

25.4.2008
9 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Sunnuntain broileripaistos

Ainekset

4 annosta
1 4 broilerin fileepihviä
2 1 rkl öljyä
3 1 tl suolaa
4 mustapippuria
5 1 rasia herkkusieniä
6 4 viipaletta pekonia
7 3 - 4 aurinkokuivattua tomaattia
8 2 dl ruokakermaa
9 3 tl dijonsinappia
10 pinnalle hienonnettua persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 5 g 19 g
Proteiinia 40 g 158 g
Rasvaa 17 g 68 g
Kuitua 2 g 6 g
Energiaa kJ 1 384 5534
Energiaa kcal 331 1323

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Puhdista sienet ja leikkaa ne viipaleiksi. Suikaloi pekoni ja tomaatit. Ruskista fileet molemmilta puolilta ja mausta pinta suolalla ja pippurilla. Nosta fileet sopivan kokoiseen uunivuokaan. Ruskista pekonit pannussa. Lisää sienet ja anna niidenkin saada hiukan väriä. Levitä pekoni-sieniseos sekä suikaloidut tomaatit broilereille. Mausta kerma sinapilla ja kaada vuokaan. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia. Tarjoa lisänä perunoita tai riisiä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5