Sulatejuustolla ja purjolla täytetyt silakkapihvit

25.8.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Sulatejuustolla ja purjolla täytetyt silakkapihvit

Silakkapihvit saavat täytteestä uutta makua. Sulatejuusto tuo ruokaan pehmeyttä, purjo ja tilli raikkautta, ruisjauho sitoo maut yhteen.

Ainekset

4 annosta
1 500 g silakkafileitä
2 2 rkl sinappia
3 0,5 tl suolaa
4 0,5 tl valkopippuria
5 1 dl ruisjauhoja leivitykseen
Leivitys
1 1 dl ruisjauhoja
Täyte
1 1 pieni purjosipuli
2 1 rkl öljyä
3 1 dl silputtua tilliä
4 150 g sulatejuustoa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 42 g
Proteiinia 29 g 117 g
Rasvaa 24 g 97 g
Kuitua 3 g 11 g
Energiaa kJ 1 574 6294
Energiaa kcal 376 1504

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Mittaa ruisjauhot lautaselle. Leivitä silakkafileet nahkapuolelta ruisjauhoissa ja nosta fileet leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Levitä kaloille ohuelti sinappia ja mausta suolalla sekä pippurilla.Halkaise ja huuhtele purjo. Kuumenna öljy pannussa ja kuullota purjo keskilämmöllä pehmeäksi.Jaa puolelle silakkafileistä purjo, tilli ja ohueksi viipaloitu sulatejuusto. Nosta loput fileistä kansiksi päälle.Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia tai kunnes silakkapihvit ovat kypsiä. Tarjoa esimerkiksi pinaatti-perunasoseen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: purjo silakka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5