Suklaa-banaanikääretorttu

11.2.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Suklaa-banaanikääretorttu

Ainekset

8 palaa
1 4 munaa
2 1 dl sokeria
3 1 dl vehnäjauhoja
4 0,5 dl kaakaojauhetta
5 1 tl leivinjauhetta
Täyte
1 100 g maustamatonta tuorejuustoa
2 0,5 dl ranskankermaa
3 sokeria, vaniljasokeria
4 2 - 3 kypsää banaania
5 0,5 pestyn appelsiinin kuori

Ravintoaineet

Pala Resepti
Hiilihydraatteja 23 g 183 g
Proteiinia 6 g 49 g
Rasvaa 6 g 52 g
Kuitua 2 g 13 g
Energiaa kJ 738 5900
Energiaa kcal 176 1410

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Vaahdota munat. Lisää sokeri ja vaahdota, kunnes seos on valkoista ja jäykkää. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet sihdin läpi. Sekoita varoen.

Kaada taikina leivinpaperille pellille ja tasoita pinta. Paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Kumoa levy toiselle, sokeroidulle paperille.

Levitä päälle sekoitettu täyte. Viipaloi banaanit ohuiksi viipaleiksi ja nosta päälle.

Pese appelsiini hyvin harjalla kuumassa vedessä ja raasta siitä kuorta mausteeksi.

Kierrä levy rullaksi, sulje päät ja laita torttu saumapuoli alaspäin jääkaappiin maustumaan.Tarjoa kääretortut valmiiksi viipaloituna 1-2 tunnin kuluttua.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5