Sitruunapannacotta

17.12.2004
7 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Sitruunapannacotta

Ainekset

6 annosta
1 3 dl kuohukermaa
2 1 dl maitoa
3 3 rkl sitruunanmehua
4 0,5 sitruunan kuori
5 1 dl sokeria
6 3 kpl liivatelehteä
Pinnalle
1 2 dl appelsiini-mangomehua
2 1 dl hyytelösokeria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 34 g 204 g
Proteiinia 2 g 10 g
Rasvaa 18 g 107 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 1 266 7595
Energiaa kcal 302 1815

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton
Ruokalajit Jälkiruoat, Edullinen
Pääruoka-aine Hedelmät
Makuja maailmalta Italialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5-10 minuuttia. Kiehauta kattilassa kerma ja maito. Pese sitruuna huolellisesti ja raasta siitä kuorta ja purista mehu. Lisää ne ja sokeri seokseen. Lisää puristetut liivatelehdet. Sekoita tasaiseksi. Kaada tarjoiluastioihin.Anna hyytyä viileässä muutaman tunnin ajan.Valmista kiille. Kiehauta kattilassa mehu ja lisää sekoittaen hyytelösokeri. Anna jäähtyä hieman ja kerää lusikalla pinnalle muodostunut mahdollinen kuori pois. Nosta lusikalla jälkiruokien pinnalle kiillettä. Anna hyytyä hetken aikaa viileässä ennen tarjoilua.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: jälkiruokahyytelö
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5