Sitruunaiset lohipullat

27.3.2017
5 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Sitruunaiset lohipullat

Helpot kalapullat syntyvät vaikka tähteeksi jääneestä lohesta.

Ainekset

14 kappaletta
1 300 g kypsää lohta (esim. savulohta)
2 1 sitruuna
3 1 dl korppujauhoja
4 1 dl vettä
5 1 kananmuna
6 0,5 tl valkopippuria
7 suolaa, tarvittaessa

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 3 g 38 g
Proteiinia 5 g 64 g
Rasvaa 4 g 53 g
Kuitua 0 g 4 g
Energiaa kJ 265 3714
Energiaa kcal 63 888

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Säädä uuni 220 asteeseen. Riivi lohi pieneksi ja poista ruodot. Pese sitruuna ja raasta puolet kuoresta hienoksi raasteeksi.

Mittaa korppujauhot ja vesi kulhoon, lisää kananmuna ja sekoita tasaiseksi. Purista sitruunan mehu ja lisää kuoriraaste seokseen. Mausta pippurilla. Jos lohi ei ole kovin suolaista, lisää hieman suolaa. Sekoita lohi joukkoon ja anna tekeytyä 10 minuuttia.

Pyörittele lohipullat käsin ja aseta ne leivinpaperin päälle uunipellille. Paista uunissa 20 minuuttia tai kunnes pullat ovat kiinteitä ja hieman ruskistuneita.

Teksti:
Kuvat: Anna Huovinen
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5