Sitruunainen kesäkurpitsapasta

21.6.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Sitruunainen kesäkurpitsapasta

Ainekset

4 annosta
1 1 (400 g) kesäkurpitsaa
2 1 - 2 rkl oliiviöljyä
3 0,5 tl suolaa
4 ripaus rouhittua mustapippuria
5 0,5 tl kuivattua minttua
6 200 g herneitä
7 1 - 2 dl ruokakermaa
8 1 sitruunan hienoksi raastettu kuori
9 1 - 2 rkl sitruunamehua
10 150 g fetajuustoa
Lisäksi
1 500 g pastaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 93 g 373 g
Proteiinia 23 g 91 g
Rasvaa 20 g 82 g
Kuitua 6 g 26 g
Energiaa kJ 2 744 10978
Energiaa kcal 656 2624

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Italialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista kastike pastan kypsyessä. Huuhtele ja suikaloi kesäkurpitsa. Kuumenna öljy pannussa ja paista kesäkurpitsasuikaleita kunnes ne saavat hieman väriä. Mausta suolalla, pippurilla ja mintulla. Lisää herneet ja kerma. Kiehauta ja anna lämmetä muutama minuutti. Lisää sitruunankuori ja -mehu sekä murennettu fetajuusto. Valuta pasta ja yhdistä se kastikkeeseen.

 

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5