Siskonmakkarakierteet

20.1.2008
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Siskonmakkarakierteet

Ainekset

30 kappaletta
1 5 kpl (500 g) valmiita torttu- tai voitaikinalevyjä
2 500 g siskonmakkaroita
3 1 dl juustoraastetta
Voiteluun:
1 1 kananmuna

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 172 g
Proteiinia 3 g 97 g
Rasvaa 10 g 310 g
Kuitua 0 g 8 g
Energiaa kJ 535 16054
Energiaa kcal 128 3837

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Sianliha, Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata torttutaikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kauli levyt pituussuunnassa kaksinkertaisiksi. Pursota levyille siskomakkaraa, jätä noin 5 cm kummastakin päästä täyttämättä. Ripottele päälle juustoraastetta. Kääri rullalle. Anna vetäytyä jääkaapissa noin 15 minuuttia, tämä helpottaa leikkaamista. Leikkaa jokainen rulla kuuteen osaan, nosta leivinpaperin päälle uunipellille. Voitele kananmunalla. Kypsennä uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5