Sipuli-pekonipasta

26.12.2006
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Sipuli-pekonipasta

Ainekset

4 annosta
1 400 g pastaa
2 2 sipulia
3 2 punasipulia
4 2 valkosipulin kynttä
5 170 g pekonia
6 1 rkl öljyä
7 1 tl timjamia
8 2 dl pastan keitinvettä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 69 g 276 g
Proteiinia 16 g 64 g
Rasvaa 20 g 81 g
Kuitua 4 g 17 g
Energiaa kJ 2 198 8793
Energiaa kcal 525 2101

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja viipaloi sipulit. Kuori ja hienonna valkosipuli. Paista pekoni pannulla rapeaksi ja nosta viipaleet odottamaan talouspaperin päälle. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipulit läpikuultaviksi ja pehmeiksi. Lisää timjami ja pastan keitinvettä. Sekoita kypsän pastan joukkoon sipuliseos ja lopuksi rapeat, paloitellut pekonit.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: pasta pekoni sianliha sipuli
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5