Sinappisilakat

3.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Sinappisilakat

Sinappisilakat valmistuvat helposti. Tämä edullinen lisäke maistuu sekä lämpimänä että kylmänä.

Ainekset

8 annosta
1 1 kg silakkafileitä
2 1 tl merisuolaa
3 1 tl sitruunapippuria
4 1 dl tillisilppua
Päälle:
1 2 dl makeaa sinappia
2 0,5 dl öljyä
3 1 dl vettä
4 0,25 tl valkopippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 31 g
Proteiinia 21 g 170 g
Rasvaa 18 g 147 g
Kuitua 0 g 4 g
Energiaa kJ 1 107 8853
Energiaa kcal 264 2116

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Levitä silakkafileet nahkapuolet alaspäin eteesi voipaperille. Ripottele päälle suola, pippuri ja tillisilppu. Käännä kalat rulliksi pyrstöstä alkaen ja lado matalaan uunivuokaan. Kuumenna uuni 175 asteeseen.Sekoita sinappi, öljy ja vesi. Mausta seos pippurilla makusi mukaan ja valuta kalojen päälle. Kypsennä hiljaa hauduttaen noin 40 minuuttia. Tarjoa kalat lämpiminä tai kylminä.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
Avainsanat: silakka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5