Simppeli sienilasagne

3.2.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Simppeli sienilasagne

Ainekset

4 annosta
1 150 - 200 g lasagnelevyjä
Täyte
1 1 sipuli
2 5 valkosipulin kynttä
3 200 - 250 g tuoreita siitakesieniä tai säilöttyjä sekasieniä
4 400 g tomaattimurskaa
5 150 g tomaattipyreetä
6 0,5 tl sokeria
7 1 tl paprikajauhetta
8 1 tl suolaa
9 rouhittua mustapippuria
10 150 g fetajuustoa
Päälle
1 1,5 dl juustoraastetta
2 2 dl ruokakermaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 37 g 149 g
Proteiinia 18 g 73 g
Rasvaa 16 g 65 g
Kuitua 4 g 18 g
Energiaa kJ 1 553 6213
Energiaa kcal 371 1485

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuullota kuorittu ja pienitty sipuli ja valkosipulinkynnet öljyssä pannulla. Pieni sienet ja lisää ne pannulle. Pane sekaan puolet kermasta, tomaattimurska ja -pyree ja mausteet. Keitä hiljalleen 10 minuutin ajan. Hienonna fetajuusto.Kokoa lasagne. Peitä voidellun vuoan pohja lasagnelevyillä, levitä päälle kerros tomaattista sienikastiketta ja sen päälle kerros fetajuustoa ja sen päälle taas kerros lasagnelevyjä, niin että viimeisenä kerroksena on lasagnea. Levitä päälle vielä juustoraaste ja kaada päälle loppu kerma. Kypsennä 200 asteessa noin 60 minuuttin ajan. Anna lasagnen vetäytyä hetken uunista ottamisen jälkeen ennen tajoilua..

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5