Sillisnacksit

15.5.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Sillisnacksit

Ainekset

16 annosta
1 1 prk matjessilliä (250/150 g)
2 4 viipaletta perunalimppua
3 3 - 4 keitettyä perunaa
4 voileipämargariinia
5 1 prk smetanaa (120 g)
6 ripaus rouhittua mustapippuria
7 ruohosipulia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 8 g 124 g
Proteiinia 2 g 32 g
Rasvaa 6 g 96 g
Kuitua 1 g 9 g
Energiaa kJ 391 6252
Energiaa kcal 93 1494

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat, Edullinen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sipaise leipäviipaleiden päälle kevyesti margariinia. Jaa leipäpalat neljään osaan. Kuori ja viipaloi perunat. Nosta jokaisen leipäpalan päälle viipale perunaa ja yksi sillipala. Nosta päälle nokare smetanaa ja koristele rouhitulla mustapippurilla ja ruohosipulilla.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5