Silakkaleipä

21.8.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Silakkaleipä

Ainekset

4 kappaletta
1 150 g silakkafileitä
2 1 dl kermaviiliä
3 0,5 rkl sitruunanmehua
4 2 valkosipulinkynttä
5 suolaa
Lisäksi
1 4 ruisleipäviipaletta
2 2 keitettyä kananmunaa
3 kasviksia, esimerkiksi paprikaa, tomaattia tai kurkkua

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 16 g 62 g
Proteiinia 12 g 50 g
Rasvaa 10 g 39 g
Kuitua 4 g 14 g
Energiaa kJ 839 3355
Energiaa kcal 200 802

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat, Edullinen
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita kermaviilin joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet ja sitruunanmehu. Mausta suolalla. Nosta silakkafileet marinadiin. Anna maustua vähintään tunti. Valuta siivilässä. Paista kypsiksi uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.Täytä ruisleivät keitetyllä ja viipaloidulla kananmunalla, paistetuilla silakkafileillä ja kasviksilla. Lisää halutessasi kermaviiliä kastikkeeksi.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: silakka voileipä
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5