Siikaleipä

27.3.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Siikaleipä

Ainekset

16 kappaletta
1 150 g perattua siikaa
2 100 g ruohosipulituorejuustoa
3 1 omena
4 (suolaa)
5 sitruunapippuria
6 16 kpl pientä ruisleipästä tai 8 viipaletta ruis-tai perunaleipää kolmioina
Koristeluun:
1 ruohosipulia
2 pala punaista paprikaa
3 1 sitruuna

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 9 g 137 g
Proteiinia 3 g 55 g
Rasvaa 2 g 25 g
Kuitua 2 g 34 g
Energiaa kJ 264 4232
Energiaa kcal 63 1011

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Poista savusiiasta ruodot ja hienonna kala lautasella haarukan avulla murumaiseksi. Lisää tuorejuusto ja painele haarukalla tahnaksi. Raasta omena hienoksi ja lisää seokseen. Mausta sitruunapippurilla. Leikkaa leipäviipaleet kolmioksi tai nosta pienet ruisleipäset työlaudalle. Pursota tahna leiville tai nostele se lusikalla. Koristele paprikaviipaleilla ja ruohosipulilla. Tarjoile alkupalana tai kahvipöydän suolaisena palana.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5