Siiderinen possupata

20.12.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Siiderinen possupata

Ainekset

4 annosta
1 400 g porsaanlihakuutioita
2 1 sipuli
3 2 - 3 valkosipulin kynttä
4 1 - 2 rkl öljyä
5 3 dl kuivaa omenasiideriä
6 2 tl lihafondia
7 1 rkl soijakastiketta
8 0,25 tl mustapippuria
9 0,5 - 1 dl ruokakermaa
10 0,5 - 1 tl salviaa
11 hienonnettua persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 14 g
Proteiinia 19 g 77 g
Rasvaa 21 g 85 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 1 261 5044
Energiaa kcal 301 1205

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pataruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Ruskista lihat muutamassa erässä ja siirrä kattilaan. Kuori ja hienonna sipuli ja murskaa valkosipuli. Ruskista myös sipuli ja siirrä se sekä valkosipulit kattilaan lihojen joukkoon. Lisää kattilaan myös siideri ja lihafondi sekä soijakastike ja hauduta ruokaa kannen alla 50–60 minuuttia. Lisää kerma, salvia ja persilja. Tarkista maku ja tuo tarjolle perunoiden tai riisin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5