Sieni-vuohenjuustopintxot

27.3.2017
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Sieni-vuohenjuustopintxot

Vain rouske kuuluu, kun balsamicoherkkusienillä ja pehmeällä vuohenjuustolla päällystetyt rapeat pintxot häviävät parempiin suihin.

Ainekset

25 kappaletta
1 200 g herkkusieniä
2 1 dl oliiviöljyä
3 1 valkosipulinkynsi
4 2 rkl tummaa balsamicoa
5 1 patonki
6 1 paketti (140 g) pehmeää vuohenjuustoa
7 0,3 tl (1/3 tl) suolaa
8 muutama timjaminoksa
9 cocktailtikkuja

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 1 g 14 g
Proteiinia 1 g 32 g
Rasvaa 5 g 119 g
Kuitua 0 g 4 g
Energiaa kJ 210 5260
Energiaa kcal 50 1257

Reseptitiedot

Ruokavalio Kasvis
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Espanjalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Puhdista sienet ja leikkaa 2–4 osaan. Kuori ja silppua valkosipuli. Ruskista sieniä pannulla öljytilkassa. Lisää valkosipuli, balsamico ja suola. Paista hetki sekoitellen ja ota liedeltä.

Viipaloi patonki pellille leivinpaperin päälle. Pirskottele pinnalle öljyä ja paahda 225-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Levitä patonkiviipaleille vuohenjuustoa. Laita päälle pari herkkusienipalaa ja kiinnitä cocktailtikuilla. Viimeistele timjamilla.

 

Teksti:
Kuvat: Mikko Hannula
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5