Savusilakoita ja kananmuna-ruohosipulikastike

12.7.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Savusilakoita ja kananmuna-ruohosipulikastike

Ainekset

4 annosta
1 400 g savusilakoita
2 8 - 10 perunaa
Kananmuna-ruohosipulikastike:
1 5 dl maitoa
2 0,5 dl vehnäjauhoja
3 0,5 tl suolaa
4 musta- tai valkopippuria
5 3 keitettyä kananmunaa
6 1 dl ruohosipulia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 30 g 122 g
Proteiinia 28 g 113 g
Rasvaa 14 g 54 g
Kuitua 2 g 6 g
Energiaa kJ 1 511 6044
Energiaa kcal 361 1445

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä perunat kypsiksi. Poista savusilakoista nahka ja ruodot. Valmista kastike. Sekoita maitoon vehnäjauhot ja kuumenna sekoittaen, kunnes kastike sakenee. Lisää joukkoon kananmunamurut ja hienonnettu ruohosipuli. Tarjoile kastike savusilakoiden ja keitettyjen perunoiden kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: silakka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5