Savusilakkasalaatti

30.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Savusilakkasalaatti

Ainekset

4 annosta
1 0,5 kg savusilakoita
2 2 salaattisipulia
3 0,5 dl tillisilppua
4 1 dl kevytranskankermaa
5 6 - 8 keitettyä perunaa
6 3 keitettyä kananmunaa
7 0,5 maustekurkkua
8 0,5 pientä kurkkua
9 pieni kerä rapeaa salaattia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 18 g 73 g
Proteiinia 33 g 131 g
Rasvaa 16 g 66 g
Kuitua 3 g 13 g
Energiaa kJ 1 494 5976
Energiaa kcal 357 1428

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat, Edullinen, Piknik
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Perkaa savusilakat ja paloittele kalan liha sopiviksi suupaloiksi. Silppua sipulit pieneksi ja sekoita silppu keskenään silputun tillin ja ranskankerman kanssa. Sekoita mukaan savusilakkapalat. Viipaloi perunat, kananmunat, maustekurkku ja tuorekurkku. Pieni salaatti. Kokoa salaatti tarjoiluvadille. Aseta alimmaiseksi salaattia, sen päälle peruna- ja maustekurkkuviipaleita ja sitten kananmunaa ja tuorekurkkua. Viimeistele salaatti savukalaseoksella.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: kurkku peruna silakka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5