Savulohiletut

21.5.2013
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Savulohiletut

Ainekset

15 kappaletta
1 1 l vettä
2 4 kananmunaa
3 2 dl maitojauhetta
4 2 dl ohrajauhoja
5 3 dl vehnäjauhoja
6 1 tl suolaa
7 0,5 dl juoksevaa margariinia
Paistamiseen
1 juoksevaa margariinia
Kalatäyte
1 300 g perattua savulohta
2 1 prk (200 g) raejuustoa
3 1 dl ranskankermaa
4 0,5 tl suolaa
5 ripaus rouhittua mustapippuria
6 2 - 3 tl sitruunamehua
7 0,5 dl hienonnettua tilliä

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 18 g 269 g
Proteiinia 12 g 184 g
Rasvaa 12 g 174 g
Kuitua 1 g 15 g
Energiaa kJ 945 14181
Energiaa kcal 226 3389

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Vatkaa 2 dl vettä ja munat sekaisin. Sekoita joukkoon kaikki kuivat aineet. Lisää loppu vesi ja margariini. Anna turvota noin puolisen tuntia. Paista taikinasta rasvassa muurinpohjapannulla tai tavallisella lettupannulla suuria lettuja. Hienonna ruodottomaksi perattu savukala. Lisää muut aineet. Tarjoa letut kalatäytteen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5