Salmiakkiletut

26.5.2011
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Salmiakkiletut

Ainekset

1 5 dl kivennäisvettä
2 1 dl lakritsikastiketta
3 1 pussi (250 g) ohukais- ja vohvelijauheseosta
4 4 rkl hienonnettuja turkinpippureita
Tarjoiluun
1 1 dl lakritsikastiketta

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 185 g
Proteiinia 5 g
Rasvaa 1 g
Kuitua 2 g
Energiaa kJ 3273
Energiaa kcal 782

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Edullinen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Mittaa kivennäisvesi ja lakritsikastike kulhoon. Vispaa jauheseos joukkoon. Sekoita taikinaan pieniksi rouhitut turkinpippurit. Anna taikina turvota 10–15 minuuttia.Paista letut keskilämmöllä molemmin puolin. Tarjoile lakritsikastikkeen kera.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: lettu ohukainen räiskäle
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5