Salamiciabatta

14.5.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Salamiciabatta

Sujauta ciabattan väliin mozzarellaa ja meetvurstia. Herkullinen ja ruokaisa leipä maistuu lounaana tai eväsretkellä.

Ainekset

4 annosta
1 1 paistovalmis ciabatta (250 g)
2 1 mozzarellapallo (125 g)
3 muutama salaatinlehti
4 100 g ohuita kevytmeetvurstiviipaleita
5 4 - 5 voileipäkurkkuviipaletta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 29 g 117 g
Proteiinia 17 g 69 g
Rasvaa 11 g 44 g
Kuitua 4 g 18 g
Energiaa kJ 1 204 4817
Energiaa kcal 288 1151

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat, Edullinen, Välipalat
Pääruoka-aine Makkara, Maitotuotteet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paista ciabatta pakkauksen ohjeen mukaan ja anna hieman jäähtyä. Halkaise leipä pituussuunnassa. Valuta neste mozzarellasta ja viipaloi se. Huuhtele salaatinlehdet ja asettele leivälle. Levitä päälle mozzarella-. meetvursti- ja kurkkuviipaleet. Aseta leivän kansi päälle ja paina hieman, jotta täytteet tarttuvat toisiinsa. Leikkaa leipä annospaloiksi ja tarjoile.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5