Ruokaisa savukalasalaatti

23.6.2008
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Ruokaisa savukalasalaatti

Ainekset

4 annosta
1 vihreää salaattia, rucolaa, herneenversoja yms.
2 400 g perattua savukalaa, esimerkiksi lohta
3 4 tomaattia
4 3 kovaksi keitettyä kananmunaa
5 200 g leipäjuustoa
6 12 vihreää oliivia
Kastike:
1 2 rkl silputtua ruohosipulia ja tilliä
2 2 rkl viinietikkaa
3 4 rkl rypsiöljyä
4 0,25 tl suolaa
5 mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 24 g
Proteiinia 37 g 148 g
Rasvaa 46 g 186 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 2 451 9804
Energiaa kcal 586 2343

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat
Ruokatyypit Salaatit, Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Suikaloi salaatti ja levitä suikaleet laakean vadin pohjalle. Puhdista kasvikset. Paloittele kala. Leikkaa tomaatit lohkoiksi. Kuori ja lohko munat. Suikaloi leipäjuusto ja halkaise oliivit. Asettele ainekset kerroksittain salaattisuikaleiden päälle. Sekoita kastikkeen ainekset sauvasekoittimella korkeassa astiassa. Tarjoa kastike erikseen tai valuta se salaatille juuri ennen tarjoamista.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: kala savulohi tomaatti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5