Ruisleivät ja hernesosetahna

23.2.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Ruisleivät ja hernesosetahna

Ainekset

2 annosta
1 1 pussi (200 g) pakasteherneitä
2 0,5 dl kasvislientä
3 0,5 dl ranskankermaa
4 1 - 2 tl piparjuuritahnaa
5 ripaus suolaa
6 ripaus rouhittua mustapippuria
Tarjoiluun
1 ruisleipää

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 20 g
Proteiinia 6 g 11 g
Rasvaa 5 g 10 g
Kuitua 3 g 6 g
Energiaa kJ 458 915
Energiaa kcal 110 219

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

'Sulata herneet ja valuta ne tarvittaessa siivilässä. Soseuta herneet sauvasekoittimella kasvisliemessä tasaiseksi tahnaksi. Sekoita jäähtyneeseen soseeseen ranskankerma. Mausta piparjuurella, suolalla ja mustapippurilla. Tarkista maku. Tarjoa paahdettujen ruisleipien kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reetta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: kikherne voileipä
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5