Rucolasalaatti

19.5.2006
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Rucolasalaatti

Ainekset

4 annosta
1 1 ruukku rucolaa
2 puolikas ruukku pehmeää salaattia
3 1 rasia pieniä tomaatteja
4 1 dl oliiveja
5 50 g parmesaani- tai mustaleima-emmentaljuustoa
Kastike:
1 1 rkl hunajaa
2 1 rkl balsamiviinietikkaa
3 mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 24 g
Proteiinia 3 g 13 g
Rasvaa 6 g 23 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 372 1487
Energiaa kcal 89 355

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese ja kuivaa salaatit. Huuhtele tomaatit. Revi salaatit tarjoiluastiaan, lisää joukkoon tomaatteja ja oliiveja. Sekoita kastike hunajasta ja balsamiviinietikasta. Lisää mausteeksi pippuria. Kaada kastike salaatin joukkoon. Höylää juustoviipaleita pinnalle. Tarjoile.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: oliivi parmesaani tomaatti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5