Rouheiset seitipihvit

25.9.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Rouheiset seitipihvit

Ainekset

4 annosta
1 1 paketti pakasteseitiä (4x100 g)
2 1 dl vehnäjauhoja
3 1 kananmuna
4 4 rkl auringonkukansiemeniä
5 10 tuoretta basilikanlehteä
6 4 rkl kaurahiutaleita
7 1 dl parmesaaniraastetta
8 ripaus suolaa
9 ripaus rouhittua mustapippuria
10 2 rkl öljyä paistamiseen

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 17 g 67 g
Proteiinia 28 g 110 g
Rasvaa 20 g 80 g
Kuitua 2 g 8 g
Energiaa kJ 1 496 5983
Energiaa kcal 358 1430

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kääntele puolisulaneet seitipalat ensin jauhoissa ja sitten vatkatussa munassa. Murskaa siemenet morttelissa tai pienessä tehosekoittimessa karkeaksi. Hienonna basilikanlehdet. Sekoita lautasella siemenmurska, hiutaleet, parmesaaniraaste, basilikanlehdet ja mausteet keskenään.Kääntele seitifileet seoksessa. Paista kalapalat öljyssä molemmin puolin kypsiksi ja kauniin ruskeiksi. Tarjoile perunamuusin ja sitruunalohkojen kera.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: pihvi seiti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5