Rosolliannoskupit

2.2.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Rosolliannoskupit

Ainekset

6 annosta
1 2 isoa keitettyä perunaa
2 4 etikkapunajuurta
3 2 isoa keitettyä porkkanaa
4 1 herkkukurkku
5 2 hapanta omenaa
6 pienen purjon vihreä osa tai pieni sipuli
7 ripaus suolaa
8 ripaus rouhittua mustapippuria
Kastike
1 2 dl kuohukermaa
2 ripaus sokeria
3 ripaus suolaa
4 ripaus valkopippuria
5 (tilkka punajuurilientä värjäämiseen)

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 13 g 77 g
Proteiinia 2 g 11 g
Rasvaa 12 g 71 g
Kuitua 3 g 18 g
Energiaa kJ 697 4183
Energiaa kcal 167 1000

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja pese kasvikset tarvittaessa ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi omiksi ryhmikseen. Asettele kasviskuutiot annosastioihin raidoiksi. Ripottele päälle hiukan suolaa ja rouhittua mustapippuria. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja lisää sekaan loput aineista. Tarjoa kastike erikseen salaattiannosten seurana.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5