Rosmariiniperunat

20.1.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Rosmariiniperunat

Ainekset

4 annosta
1 1 kg perunoita
2 2 rkl kuivattua rosmariinia
3 3 rkl oliiviöljyä
4 1 tl merisuolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 33 g 132 g
Proteiinia 4 g 16 g
Rasvaa 10 g 42 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 1 034 4138
Energiaa kcal 247 989

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kuori ja keitä perunat kiehuvassa, suolalla maustetussa vedessä puolikypsiksi (noin 15 minuuttia). Anna jäähtyä 10 minuuttia. Puolita isoimmat perunat. Levitä perunat uunipellille, leivinpaperin päälle. Sekoita rosmariini öljyn ja suolan kanssa. Sekoita rosmariiniöljy perunoiden joukkoon. Kypsennä uunin keskitasolla noin 35 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä. Ripottele kuumien perunoiden päälle halutessasi hieman suolaa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: uuniperuna
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5