Riisisuklaat

14.11.2005
21 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Riisisuklaat

Ainekset

20 kappaletta
1 125 g kookosrasvaa tai kookosöljyä
2 2 dl tomusokeria
3 4 rkl kaakaojauhetta
4 2 tl vaniljasokeria
5 8 dl riisimuroja
Lisäksi:
1 20 kpl pieniä paperivuokia

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 11 g 226 g
Proteiinia 1 g 13 g
Rasvaa 7 g 131 g
Kuitua 0 g 8 g
Energiaa kJ 445 8906
Energiaa kcal 106 2129

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

  • Sulata kookosrasva kattilassa ja anna sen hieman jäähtyä. Siivilöi sekaan tomusokeri, kaakaojauhe ja vaniljasokeri ja sekoita tasaiseksi. Lisää riisimurot ja sekoita.
  • Nosta seoksesta kahden lusikan avulla kekoja leivinpaperoidulle pellille tai paperivuokiin ja anna niiden kovettua kylmässä. Säilytä makeiset kylmässä.
     
Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: karkki makeinen suklaa
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5