Riisisuklaat

14.11.2005
19 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Riisisuklaat

Ainekset

20 kappaletta
1 125 g kookosrasvaa
2 4 rkl kaakaojauhetta
3 2 dl tomusokeria
4 2 tl vaniljasokeria
5 8 dl riisimuroja
Lisäksi:
1 paperivuokia

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 11 g 226 g
Proteiinia 1 g 13 g
Rasvaa 7 g 131 g
Kuitua 0 g 8 g
Energiaa kJ 445 8906
Energiaa kcal 106 2129

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata kookosrasva kattilassa ja anna sen hieman jäähtyä. Siivilöi sekaan kaakaojauhe, tomusokeri sekä vaniljasokeri ja sekoita tasaiseksi. Lisää riisimurot ja sekoita ainekset sekaisin. Nosta seoksesta kahden lusikan avulla kekoja leivinpaperoidulle pellille tai paperivuokiin ja anna niiden kovettua kylmässä. Säilytä makeiset kylmässä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: karkki makeinen suklaa
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5