Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Riisipuurovanukas

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(300 g) valmista riisipuuroa
1 dl
Kuohukermaa
2 kpl
Kananmunankeltuaista
1 rkl
Vaniljasokeria

Vuokiin:

25 g
Margariinia
3 rkl
Fariinisokeria

Lisäksi:

Valmista luumu- tai marjakeittoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita riisipuuro, kerma, keltuaiset ja vaniljasokeri keskenään. Voitele 4 pientä annosuunivuokaa ja ripottele pohjalle fariinisokeria. Jaa puuroseos vuokiin. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Nosta vuoat jäähtymään ennen kumoamista. Kumoa vanukkaat lautasille ja tarjoile marjakeiton kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2009
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.