Riisipuurovanukas

20.10.2009
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Riisipuurovanukas

Ainekset

4 annosta
1 1 paketti (300 g) valmista riisipuuroa
2 1 dl kuohukermaa
3 2 kananmunankeltuaista
4 1 rkl vaniljasokeria
Vuokiin:
1 25 g margariinia
2 3 rkl fariinisokeria
Lisäksi:
1 valmista luumu- tai marjakeittoa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 24 g 94 g
Proteiinia 4 g 18 g
Rasvaa 17 g 69 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 1 115 4461
Energiaa kcal 266 1066

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton
Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita riisipuuro, kerma, keltuaiset ja vaniljasokeri keskenään. Voitele 4 pientä annosuunivuokaa ja ripottele pohjalle fariinisokeria. Jaa puuroseos vuokiin. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Nosta vuoat jäähtymään ennen kumoamista. Kumoa vanukkaat lautasille ja tarjoile marjakeiton kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: puuro vanukas
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5