Rapeat myslipalat

20.7.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Rapeat myslipalat

Ainekset

11 palaa
1 6 dl marjamysliä
2 4 rkl hunajaa
3 4 rkl ruokokidesokeria
4 4 rkl rypsiöljyä

Ravintoaineet

Pala Resepti
Hiilihydraatteja 28 g 303 g
Proteiinia 2 g 20 g
Rasvaa 9 g 96 g
Kuitua 2 g 18 g
Energiaa kJ 824 9060
Energiaa kcal 197 2165

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kaada marjamyslit leivinpaperoituun 20x30 cm:n kokoiseen uunivuokaan. Kuumenna hunaja, sokeri ja öljy kattilassa niin, että sokeri täysin sulaa. Varo kuumaa lientä. Valuta neste tasaisesti myslien päälle. Sekoita ainekset ja painele seos tasaiseksi ja tiiviiksi levyksi. Paista 175-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia, kunnes se saa hieman väriä.Anna levyn jäähtyä ja kovettua seuraavaan päivään. Leikkaa annospaloiksi ja pakkaa voipaperiin. Säilytä viileässä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: mysli
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5